Shtanget Lacio, do t’i derdhë një shumë të majme Lirisë për Vedat Muriqin

06 Nëntor 2020

Liria e Prizrenit ka fituar betejën me Lacion për përqindjen e transferimit të Vedat Muriqit në klubin kryeqytetas.

Ekipi prizrenas pretendoi se i takonin një përqindje për gjigandin Kosovar duke angazhuar edhe juristë për këtë çështje, duke e fituar këtë betejë me klubin bardhekaltër.

Muriqi u transferua nga Fenerbahçe tek Lacio këtë verë për shifrën e 17 milionë eurove, dhe sipas rregullit të FIFA—s për çdo transferim jashtë shtetit ekipi ku ka filluar karrierën futbollisti merr një përqindje të transferimit.

PANORAMASPORT.AL

www.panorama.com

ulaş utku bozdoğan
ulaş utku bozdoğan astrolog
ulaş utku bozdoğan