Spanjolli Espargaro: Objektiva të rinj për 2018

Ti mund ta lexosh kete ne 1 min.
6 Janar 2018 23:07
Një sezon i lënë pas, mbi të gjitha i lumtur

Një sezon i lënë pas, mbi të gjitha i lumtur, një tjetër portë, të cilën të gjithë, ai i pari, urojnë që të jetë më i miri. Aleix Espargaro bën bilancin e vitit të tij të parë në ndenjësen e Aprilia dhe tashmë hapen portat e 2018, ku “ndoshta duhet që të rindërtojmë objektivat tanë”.

Fjalë që zënë vend për pilotin spanjoll, i cili dëshiron që të jetë “më shumë impulsiv” në garime për të nisur te pozicionet që janë më afër podiumit. “Dëshiroj që të jem në krye, por edhe të qëndroj në zonën afër podiumit në çdo garë nuk jemi ende gati”, shtoi Espargaro. /EDS/

Kërkesa për kod të ri
Ne ju kemi dërguar një link për të ndërruar kodin. Ju lutem kontrolloni postën tuaj elektronike