Suzy Cortez: Barcelona është një fiksim

Ti mund ta lexosh kete ne 1 min.
7 Shkurt 2018 19:52

Ish-Miss Bum Bum, argjentinasja Suzy Cortez ka çmendur rrjetin me fotografitë e saja provokuese me fanellën e Messi-t, Couthinho-s dhe Pique-s. Siç shihet, ajo është shumë e nxehtë në setin e saj fotografik.  /EDS/

Kërkesa për kod të ri
Ne ju kemi dërguar një link për të ndërruar kodin. Ju lutem kontrolloni postën tuaj elektronike