Tifozët e kërkuan, Salillari i kthen përgjigje Tomorit

Tifozët e kërkuan, Salillari i kthen përgjigje Tomorit

Tifozët e Tomorit i janë drejtuar me një letër kërkesë biznesmenit të njohur beratas, Pëllumb Salillarit që të afrohej te skuadra e Tomorit, duke blerë edhe aksionet e saj. Bashkia e Beratit ka shlyer të gjitha borxhet e ekipit dhe e ka nxjerrë atë në shitje dhe tifozët kanë nisur një nismë për të afruar biznesmenin e fuqishëm në fushën e ndërtimit.

Por, Pëllumb Salillari në deklaratën e dhënë për “Panorama Sport”, ka bërë me dije se nuk është i interesuar në këto momente për futbollin. “Për momentin nuk mund të mendoj për futbollin, por i falënderoj bashkëqytetarët e mi. Kam më shumë se një vit që endem nëpër spitale pasi një prej të afërme të mi po kalon një sëmundje”, ka thënë Salillari shkurtimisht.