Traci Valenti, mami që të lë pa frymë

Ti mund ta lexosh kete ne 1 min.
7 Maj 2018 23:44

Modele me origjinë italiane dhe filipineze, por edhe mama e dy fëmijëve, që vazhdon t’i lërë të gjithë gojëhapur. Me fotot që publikon në rrjetet sociale ka bërë shumë ‘tifozë’... Zbuloni fotot e saj më të mira në galerinë tonë...

Kërkesa për kod të ri
Ne ju kemi dërguar një link për të ndërruar kodin. Ju lutem kontrolloni postën tuaj elektronike