VIDEO| Nga ofertat, divorci me trajnerin dhe femrat: rrëfehet Kampioni i Evropës

Ti mund ta lexosh kete ne 1 min.
22 Mars 2018 19:57
Intervista në 90 sekonda me Eraldon

“Kam pasur ofertë nga ekipi i Manchester-it” janë këto pak nga shumë fjalët që lënë më shumë mbresa nga kampioni i Europës në kërcim së gjati, shkodrani Izmir Smajlaj në intervistën e tij dhënë për emisionin tonë “90 sekonda me Eraldon”.

Shkodrani ka disa synime në jetë, ku kërkon që të thyejë të tjerë rekorde, pasi ai e ka bërë diçka të tillë pesë herë në karrierën e tij. Ndryshe nga sportistët e tjerë shqiptarë që kanë pasur ankesa për trajtimin nga shteti, Smajlaj nuk ankohet, por për kushtet që të ofron Shqipëria, ai është i kënaqur. /EDS/

Kërkesa për kod të ri
Ne ju kemi dërguar një link për të ndërruar kodin. Ju lutem kontrolloni postën tuaj elektronike