VIDEO/ “Shqiponjat” në korr: Fitore për grupin, përgjigje ndaj kritikëve

11 Shtator 2019

Franca tronditi jo pak ambienti kuqezi ku të shumë ishin ata të cilët akuzuan futbollistët për mungesë impenjimi. Ndaj Islandës fitorja kishte më shumë vlerë se sa 3 pikët, ishte një sfidë e cila më shumë do ti shërbente grupit, lojtarëve për të vërtetuar se Kombëtarja është një dashuri për të cilën gjithnjë japin 100%.

Protagonistët e kësaj fitoreje të mëdha, të gjithë në një zë theksuan se kjo fitore i dedikohet grupit por dhe kritikëve, një fitore e cila i lejon të qëndrojnë në garë për të siguruar një biletë për në “Euro2020”:

www.balkanweb.com