Vox Pop 19 shkurt - Mendoni se portierët janë budallenj që rrinë e përplasen në tokë?

Ti mund ta lexosh kete ne 0 min.
20 Shkurt 2018 10:30
Shumë interesante këto opinione

Mendoni se portierët janë budallenj që rrinë e përplasen në tokë?- Kjo është pyetja drejtuar qytetarëve në kryeqytet nga gazetarja jonë, Xherila në Vox Pop-in e djeshëm (19 shkurt). Kalimtarët e intervistuar kanë dhënë përgjigjen e tyre lidhur me pyetjen e shtruar, ku shumë prej tyre natyrisht duket që e njohin futbollin dhe nuk besojnë që portierët janë budallenj.

“Si mund të jenë budallenj ata që marrin 5 milionë euro në muaj” – thotë njëri prej të intervistuarve. Për më shumë shikoni videon për të dëgjuar përgjigjet e të gjithë qytetarëve të intervistuar. /EDS/

 

Kërkesa për kod të ri
Ne ju kemi dërguar një link për të ndërruar kodin. Ju lutem kontrolloni postën tuaj elektronike