Vox Pop/ A vraponi dot me taka?

Ti mund ta lexosh kete ne 0 min.
19 Mars 2018 23:32
Përgjigjet janë nga më të larmishmet

Në jetë përpiqemi të vrapojmë. Vrapojmë për në punë, për në shkollë, apo ndonjëherë pas një qëllimi që duam ta arrijmë. Se si vrapojmë, çfarë mbajmë veshur, kjo është në bazë të situatës që ndodhemi.

Përgjigjet i japin të intervistuarit e Xherilës në Vox Pop-in e datës 16 mars. Takat janë sporti, apo ato të zakonshmet, të këpucëve, që janë femrash apo meshkujsh. Megjithatë, në videon e mëposhtme mund të ndiqni se kush është gati të vrapojë dhe në çfarë mënyrë. /EDS/

Kërkesa për kod të ri
Ne ju kemi dërguar një link për të ndërruar kodin. Ju lutem kontrolloni postën tuaj elektronike