Vox Pop | Begaj pozitive me doping, çfarë qëndrimi mbajnë shqiptarët?

Ti mund ta lexosh kete ne 0 min.
7 Mars 2018 21:43
Opinionet e  njerëzve për këtë çështje

Lajmi se Romela Begaj rezultoi sërish pozitive me doping, ishte në qendër të vëmendjes së mediave shqiptare këto ditë. Pikërisht në lidhje me këtë çështje, niset edhe pyetja në Vox Pop-in e radhës që kemi bërë ne të “Eduasportin”. Gazetarja jonë bukuroshe, Xherila ka marrë mendimet e njerëzve dhe përgjigjet e tyre kanë qenë me të vërtetë interesante, disa që e mbështesin dhe disa jo.

“Jo ka përdorur, por... s’di çfarë të them” shprehet një nga të intervistuarat. Për të ndjekur të gjitha përgjigjet, ju ftojmë të ndiqni videon e plotë. /EDS/

Kërkesa për kod të ri
Ne ju kemi dërguar një link për të ndërruar kodin. Ju lutem kontrolloni postën tuaj elektronike