VOX POP/ Keku dhe qumështi i skaduar, stafi i EDS e ka përgjigjen

Ti mund ta lexosh kete ne 0 min.
2 Mars 2018 20:26
Xherila na ka surprizuar me pyetjen

A ju kujtohet se ku do të luante Mitrush Kuteli? Besojmë se e mbani mend videon e famshme që shumë shpejtë u bë virale në rrjetet sociale. Por, sot jo vetëm gazetarja jonë Xherila, por i gjithë stafi i Eduasportin kanë menduar për ju. Të gjithë iu përgjigjën pyetjes së Xherilës, secili në mënyrën e tij.

“Nëse gatuajmë një kek dhe qumështi i tij skadon nesër, po keku a skadon nesër? Përgjigjet epike mund t’i shijoni më poshtë, ku më interesanti besojmë se do t’iu duket “papagalli”. /EDS/

Kërkesa për kod të ri
Ne ju kemi dërguar një link për të ndërruar kodin. Ju lutem kontrolloni postën tuaj elektronike