Vox Pop/ Kush është ekipi më i suksesshëm në Itali?

Ti mund ta lexosh kete ne 0 min.
21 Mars 2018 17:26
Përgjigjet janë interesante

Ambienti sportdashës në Shqipëri në përqindje të konsiderueshme është tifoz me kampionatin italian. Nga Juventusi më i titulluari e deri te klubet që ngjallin më pak nostalgji, sot përbëjnë një temë interesantë për bukuroshen tonë Xherila.

Pyetja e saj është e thjeshtë: Kush ekipi më i suksesshëm në Itali? Ata që ndjekin kampionatin e Serie A e dinë më së miri, por ka edhe nga ata që duan të tregojnë se skuadra e tyre e zemrës është skuadra më e suksesshme. Dikush tha se është Pescara, ndoshta! Përgjigja është gjithnjë relative dhe jo absolute. /EDS/

Kërkesa për kod të ri
Ne ju kemi dërguar një link për të ndërruar kodin. Ju lutem kontrolloni postën tuaj elektronike