Vox Pop / Më mirë të dish apo të kesh në sport? Ja përgjigjet

Ti mund ta lexosh kete ne 1 min.
3 Shkurt 2018 20:36
Video për të mos u humbur

Është më mirë të dish apo të kesh? Këtë pyetje të njohur ne të "Eduasportin" vendosëm ta vinim në kontekstin sportiv në “Vox Pop”-in e radhës. Moderatorja jonë Xherila ka pyetur qytetarë të ndryshëm nëse në sport është më mirë të dish apo kesh. Për të ilustruar më mirë kontekstin e pyetjes, Xherila ka përmendur rastin e Laçit që me pak buxhet po ecën mirë në kampionat, ndërsa Partizani me shumë buxhet nuk arrin të renditet në vendet e larta të klasifikimit. Përgjigjet e qytetarëve janë si gjithmonë interesante dhe për të mos u humbur.

Për më shumë ndiqni videon:  

 

Kërkesa për kod të ri
Ne ju kemi dërguar një link për të ndërruar kodin. Ju lutem kontrolloni postën tuaj elektronike