Vox Pop / Skënderbeu u dënua nga UEFA, shqiptarët kanë mendime të ndryshme

Ti mund ta lexosh kete ne 1 min.
2 Prill 2018 19:11
Përgjigjet janë perlë

Çështja më e komentuar në futbollin shqiptar është dënimi i Skënderbeut. Në Korçë janë prekur shumë nga lajmi, por ky vendim ishte një tronditje e madhe dhe për opinionin sportiv. Ekipi më i suksesshëm i dekadës së fundit, ndoshta dhe i historisë së futbollit shqiptar, u bë shembull për keq në të gjithë Evropën.

Eduasportin.com ka pasqyruar ngjarjet për ekipin e Skënderbeut dhe ka shkruar jo pak për këtë temë. Interesi ynë shkoi dhe më tej, pasi donim të dinim mendimin e qytetarëve të thjeshtë në lidhje me këtë gjë. Xherila në Vox Popin e radhës ka pyetur qytetarët nëse janë dakord me dënimin e Skënderbeut. Përgjigjet janë të larmishme, pasi disa mendojnë se dënimi i Skënderbeut është i drejtë, ndërsa të tjerë argumentojnë të kundërtën. Një larmi mendimesh. /EDS  

 

Kërkesa për kod të ri
Ne ju kemi dërguar një link për të ndërruar kodin. Ju lutem kontrolloni postën tuaj elektronike