Zhvillohet edicioni i 3-të i kupës “Mejdan Zhivani”

Ti mund ta lexosh kete ne 1 min.
18 Dhjetor 2017 17:32
Nesër do të zhvillohet edicioni i tretë i kupës “Mejdan Zhivani”, prej orës 13:00, në stadiumin “Zeqir Ymeri”.  Një turne miqësor për nder të gazetarit të ndjerë Mejdan Zhivani.

Nesër do të zhvillohet edicioni i tretë i kupës “Mejdan Zhivani”, prej orës 13:00, në stadiumin “Zeqir Ymeri”.

Një turne miqësor për nder të gazetarit të ndjerë Mejdan Zhivani.

Edicioni i tretë do të mbahet në Kukës nën kujdesin e gazetarit dhe Shefit të KlubitKukësit, Jonuz Hallaçi.

Pjesëmarrës në këtë turne do të jenë gazetarë nga Kukësi, Shkodra, por edhe Tirana. /EDS/

Kërkesa për kod të ri
Ne ju kemi dërguar një link për të ndërruar kodin. Ju lutem kontrolloni postën tuaj elektronike