Rreth Nesh

www.eduasportin.com (këtej e në vijim EDS) është portali ku mund të gjeni gjithçka nga bota e sportit në internet, lajme sportive nga vendi dhe ato ndërkombëtare, artikuj specialë dhe intervista ekskluzive. Kudo ku luhet futboll shqiptar EDS është prezent për të përcjellë lajmet e fundit në kohë reale.

Për të apasionuarit pas parashikimeve, rezultateve live dhe statistikave ju garantojmë se jeni në vendin e duhur!

EDS është vendtakimi juaj me pasionin dhe emocionet sportive. Rrjetet tona sociale do ju argëtojnë pa fund me video dhe foto humoristike. Na ndiqni për poll, quiz dhe lojra të ndryshme shpërblyese.

EDS – Bota e sportit në një portal të vetëm!
ulaş utku bozdoğan
ulaş utku bozdoğan astrolog
ulaş utku bozdoğan